Ο Δήμος Δελφών στηρίζει την υπό σύσταση Ομάδα Προφορικής Ιστορίας Φωκίδας

delfoi

Ο Δήμος Δελφών, αξιολογώντας ως άκρως σημαντική την καταγραφή και μέσω αυτής τη διατήρηση της ιστορικής μνήμης στον τόπο μας στηρίζει εμπράκτως την ίδρυση της Ομάδας Προφορικής Ιστορίας Φωκίδας.

Πιο συγκεκριμένα και κατόπιν αιτήματος των εμπνευστών της εν λόγω πρωτοβουλίας, ο Δήμος Δελφών αποφάσισε να προμηθεύσει την υπό σύσταση Ομάδα με τον απαραίτητο εξοπλισμό, θέτοντας υπό την αιγίδα του τη σπουδαία αυτή προσπάθεια μέσω της οποίας ο τόπος μας θα αποκτήσει έναν ακόμα πυρήνα διατήρησης της κληρονομιάς μας.

Ο Δήμαρχος Δελφών, κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, συγχαίρει όλους όσοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία για τη δημιουργία της Ομάδας Προφορικής Ιστορίας Φωκίδας, σημειώνοντας: «Μέσα από τις διηγήσεις των παλαιότερων, τα βιώματα και τις εμπειρίες τους, οι νέες γενιές θα έχουν τη δυνατότητα να γίνουν κοινωνοί αυτών, κρατώντας ζωντανή τη σύνδεση του παρελθόντος με το παρόν. Ο Δήμος, πιστός στις δεσμεύσεις μας για στήριξη όλων των υγιών πνευμόνων του τόπου μας, στέκεται αρωγός και σε αυτή την προσπάθεια, με στόχο τη διαφύλαξη της πολιτισμικής μας κληρονομιάς».

· η ανακοίνωση-κάλεσμα για όσες και όσους επιθυμούν να λάβουν αναλυτικά γνώση του τι είναι η Ομάδα Προφορικής Ιστορίας Φωκίδας, καθώς και για να γίνουν μέλη της

ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ_ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ_ΦΩΚΙΔΑ

· η ευχαριστήρια επιστολή της Ομάδας προς το Δήμαρχο Δελφών κ. Παναγιώτη Ταγκαλή

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ_ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Σχετικά